Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 5 có đáp án năm 2021-2022 Trường TH Cao Bá Quát

Dưới đây là Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 5 có đáp án 5 2021-2022 Trường Tiểu học Cao Bá Quát. Tài liệu được biên soạn nhằm giới thiệu tới các em các đề không giống nhau để các em luyện tập và ôn tập tri thức đã học, sẵn sàng cho kì thi giữa học kì 1 sắp tới. Mời các em cùng tham khảo!

BỘ 5 ĐỀ THI GIỮA HK1 MÔN TIẾNG ANH 5 CÓ ĐÁP ÁN

NĂM 2021-2022 TRƯỜNG TIỂU HỌC CAO BÁ QUÁT

1. Đề số 1

Exercise 1: Odd one out

1. A. flat

B. road

C. cottage

D. villa

2. A. lane

B. house

C. road

D. street

3. A. always

B. usually

C. early

D. often

4. A. swimming

B. morning

C. fishing

D. surfing

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. Malaysian

B. Vietnamese

C. Indonesian

D. Cambodian

2. A. Japanese

B. Chinese

C. Korean

D. Vietnamese

3. A. flat

B. flag

C. flamingo

D. blue

4. A. black

B. block

C. blank

D. floor

5. A. birthday

B. third

C. director

D. skirt

Exercise 3: Arrange the sentences

1. is / street / busy / the

…………………………………………………………………………………………………

2. city / big / is / the

…………………………………………………………………………………………………

3. live / in / countryside / the / I

…………………………………………………………………………………………………

4. hometown / big / town / my / a / is

…………………………………………………………………………………………………

5. like / is / what / hometown / your /?

…………………………………………………………………………………………………

6. mountains / lived / I / a / village / in / the / in

…………………………………………………………………………………………………

7. and / My / quiet / small / village / is

…………………………………………………………………………………………………

8. Ha Noi / Her / lives / on / the / family / fourth / of / floor / Tower.

…………………………………………………………………………………………………

9. live / 81 / Nguyen Du / street. / I / at /

…………………………………………………………………………………………………

10. living / like / Do / in / the countryside/ you/ ?

…………………………………………………………………………………………………

Exercise 4: Complete the sentences

1. He is …..new pupil in our class.

2. I live……….my parents in Ha Noi

3. Nam lives ……….the second floor of Ha Noi Tower.

4. What’s your village……….? – It’s small and quiet.

5. She lives in a village ……….the mountains.

6. He live……….. 81, Tran Hung Dao Street.

7. ………..do you live with? – l live with my grandparents

8. They………..very nice and kind béo me

9. What do you do ………the morning?

10. I get……..early and have a big breakfast

ĐÁP ÁN

Exercise 1:

1. B     2. B     3. C     4. B

Exercise 2:

1. B     2. C     3. D     4. D     5. C

Exercise 3:

1. The street is busy.

2. This city is big.

3. I live in the countryside.

4. My hometown is a big town.

5. What is your hometown like?

6. I lived in a village in the mountains.

7. My village is small and quiet.

8. Her family lives on the fourth floor of Ha Noi Tower.

9. I live at 81 Nguyen Du street.

10. Do you like living in the countryside?

Exercise 4:

1. A

2. With

3. On

4. Like

5. In

6. At

7. Who

8. Are

9. In

10. up

2. Đề số 2

Exercise 1: Odd one out

1. A. morning

B. afternoon

C. running

D. evening

2. A. dance

B. activity

C. watch cartoon

D. have nice food

3. A. watch

B. came

C. go

D. have

4. A. did

B. went

C. played

D. had

5. A. surfed

B. played

C. prepared

D. got

6. A. morning

B. day

C. evening

D. afternoon

7. A. New York

B. Sydney

C. Thailand

D. Tokyo

Exercise 2: Arrange the sentences

1. you / What / do / morning / do / in / the / ?

…………………………………………………………………………………………………

2. play / in / often / I / the / afternoon / badminton

…………………………………………………………………………………………………

3. do / How/ you / talk / your / béo / friend / trực tuyến / often / ?

…………………………………………………………………………………………………

4. the / always / plays / She / sports / in / gym.

…………………………………………………………………………………………………

5. usually / He / homework / does / classmates / with / his

…………………………………………………………………………………………………

6. English for Kids / She / once / a / watches / week

…………………………………………………………………………………………………

Exercise 3: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. mirror

B. turn

C. T-shirt

D. first

2. A. moon

B. soon

C. good

D. school

3. A. cook

B. cool

C. put

D. book

4. A. foot

B. food

C. afternoon

D. soon

5. A. will

B. build

C windmill

D. small

6. A. wanted

B. visited

C. played

D. attended

7. A. worked

B. helped

C. lived

D. danced

8. A. listened

B. watched

C. prepared

D. traveled

Exercise 4: Complete the sentences

1. She usually ……….her homework in the evening.

2. Nam often………morning exercise.

3. After school, he does his homework ………his classmates

4. What……….of information are you looking for?

5. She often………….badminton in the afternoon.

6. She always comb her…………before going béo school.

7. How……………does she go béo the library? – twice a week

ĐÁP ÁN

Exercise 1

1 – C; 2 – B; 3 – B; 4 – C; 5 – D; 6 – B; 7 – C

Exercise 2

1. What do you do in the morning?

2. I often play badminton in the afternoon.

3. How often do you talk trực tuyến béo your friend?

4. She always plays sports in the gym.

5. He usually does homework with his classmates.

6. She watches English for Kids once a week.

Exercise 3

1. B; 2. C; 3. B; 4. A; 5. D; 6. C; 7. C; 8. B

Exercise 4

1. Does

2. Does

3. With

4. Kind

5. Plays

6. Hair

7. often

3. Đề số 3

I. Choose the correct answer:

1. Ha Noi is a big …………. in the north .

A. street

B. city

C. town

D. lane

2. His………. is 187B, Giang Vo Street.

A. class

B. road

C. town

D. address

3. There are two tall ……….. in my street.

A. tower

B. towers

C. town

D. mountains

4. Linda: Who do you live ……..? Mai: I live ……….. my parents .

A. in – in

B. for – for

C. with- with

D. at – at

5. Ha Noi and Ho Chi Minh City are two big…………. in the country.

A. city

B. country

C. cities

D. countries

6. Mai: Where do you live, Trung?

Trung: I live ………. Flat 18 …….. the second floor………….. Ha Noi Tower.

A. in – on – béo

B. of – in – on

C. in – on – of

D. on – in – in

7. His flat is far ………… the city centre.

A. from

B. béo

C. with

D. of

8. I went ……… a trip with my family.

A. in

B. on

C. at

D. of

II. Give the correct form of the verbs in brackets

1. Every morning, Thu (get) ……………… up at 6. She (have) …………………. breakfast at 6.10. After breakfast she (brush) ………………. her teeth. She (go) …………….. béo school at 6.30. She (have) ………………. lunch at 11. 30 at school.

2. We (watch) ………………… television every evening.

3. I (do) ………………….. my homework every afternoon.

4. Mai and Lan (play) ……………………….. games after school at the moment.

5. Vy (listen) …………………….. béo music every night.

III. Reading

Hello, I (1) _______ Loan, I (2) _______ with my parents in Ho Chi Minh City. My (3) _______ number is 8562364. I often talk (4) _______ my friends on the phone. Now I am calling Hoa béo talk about Minh’s birthday party (5) _______ 15th November. Minh is (6) _______ his birthday party at home in the afternoon so I want béo ask Hoa about what we shall buy and give him at the party. I also want béo tell her béo wait for me at home and I will go there béo meet her (7) _______ foot and then go with her (8) _______ Minh’s house.

1. a. is b. are c. am d. do

2. a. live b. lives c. béo live d. living

3. a. address b. telephone c. house d. home

4. a. béo b. about c. with d. in

5. a. in b. at c. béo d. on

6. a. have b. béo have c. having d. has

7. a. by b. on c. in d. with

8. a. come b. béo c. from d. in

ĐÁP ÁN

I.

1. A     2. D     3. B     4. C     5. C     6. C     7. A     8. B

II.

1. gets – has – brushes – goes – has

2. Watches

3. Do

4. Are playing

5. listens

III.

1 – c; 2 – a; 3 – b; 4 – a; 5 – d; 6 – c; 7 – b; 8 – b

4. Đề số 4

I. Odd one out

1. a. Maths

b. English

c. P.E

d. gym

2. a. singing contest

b. book fair

c. funfair

d. school

3. a. always

b. How often

c. usually

d. often

4. a. once

b. twice

c. nine

d. ninth

5. a. where

b. how

c. whom

d. hello

II. Reorder the words. 

1. live / in / city / the / I/ my/ with/ parents/ .

………………………………………………………………

2. hometown / small / village / My / a / is/

……………………………………………………………

3.  you / What / do / afternoon / do / in / the / ?

……………………………………………………………

4.  go / did / on / she / Where / holiday / ?

…………………………………………………………

5. party / What / you / did / do / birthday/ at / the / ?

……………………………………………………………

III. Read the passage and complete the sentence.

Lucy lives with her family in the centre of Ha Noi. She gets up at 5.30 in the morning. She often goes jogging with her father. After breakfast, she takes a bus béo school. After school, she plays basketball with her friends three times a week. In the evening, she does her homework. Then she watches TV or reads books. She always goes béo bed early.

1. Lucy lives with ________ in the centre of Ha Noi.

2. She ________ at 5.30 in the morning.

3. She often _______ with her father.

4. She goes béo school _______.

5. She ______ early.

ĐÁP ÁN

I. Odd one out

1 – d; 2 – d; 3 – b; 4 – c; 5 – d;

II. Reorder the words.

1. live / in / city / the / I/ my/ with/ parents/ .

…………I live in the city with my parents.………

2. hometown / small / village / My / a / is/

……My hometown is a small village……………

3. you / What / do / afternoon / do / in / the / ?

………What do you do in the afternoon?…………

4. go / did / on / she / Where / holiday / ?

………Where did she go on holiday?………………

5. party / What / you / did / do / birthday/ at / the / ?

………What did you do at the birthday party?………

III. Read the passage and complete the sentence.

1. Lucy lives with ____her family____ in the centre of Ha Noi.

2. She __gets up__ at 5.30 in the morning.

3. She often ____goes jogging___ with her father.

4. She goes béo school __by bus_____.

5. She ____goes béo bed__ early.

5. Đề số 5

Exercise 1: Choose the odd one out

1. A. breakfast

B. lunch

C. meal

D. dinner

2. A. see

B. trực tuyến

C. hear

D. watch

3. A. homework

B. often

C. always

D. usually

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. always

B. wants

C. apples

D. bananas

2. A. spring

B. winter

C. ride

D. fish

Exercise 3: Choose the best answer

1. They played ______________.

A. hides-and-seeks

B. seeks-and-hides

C. hide-and-seek

D. seek-and-hide

2. I ate a lot of ________________.

A. food

B. foot

C. candy

D. cake

3. ________ was it? – It was great

A. When

B. What

C. How

D. Why

4. They went béo ________ places

A. sports

B. enjoy

C. weekend

D. different

5. The boy will be _______ the countryside next month

A. at

B. on

C. in

D. out

6. See you _______ 10 a.m tomorrow morning. Don’t be late

A. on

B. at

C. in

D. about

7. They may _______ many caves

A. explore

B. build

C. do

D. make

8. I go béo school on _________ every day

A. car

B. motorbike

C. bus

D. foot

9. The weather is so beautiful today. Let’s _______ for a picnic

A. go

B. goes

C. going

D. went

10. The guests danced ___________.

A. happy

B. happily

C. once

D. nice

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. He (visit) her uncle and aunt tomorrow

_________________________________________________

2. What you (do) last night? – I (watch) TV

_________________________________________________

3. He (like) coffee so he (drink) two cups of coffee every day

_________________________________________________

Exercise 5: Correct the mistakes

1. I thinks my family will go béo Hermosa beach this summer

_________________________________________________

2. Who go béo your birthday party last night?

_________________________________________________

3. I like walk béo school every day

_________________________________________________

Exercise 6: Read the text and answer the questions

My name is Tony. Last weekend, my classmates and I went béo the countryside. We went there by coach. In the morning, we put up our tents in the woods. In the afternoon, we played badminton. After that, we cooked delicious meals. We were tired, so we slept soundly. In the middle of the night, I woke up because there was a lot of water in the tent. I shouted and everybody woke up. We rushed outside the tents and saw a stream of rain water running into our tents. We really had a terrible weekend!

1. Where did Tony and his classmates go last weekend?

_________________________________________________

2. How did they get there?

_________________________________________________

3. What did they do in the afternoon?

_________________________________________________

4. Why did Tony wake up in the middle of the night?

_________________________________________________

5. Did they have a nice weekend?

_________________________________________________

Exercise 7: Reorder these words béo have correct sentences

1. and/ my/ badminton/ I/ brother/ will/ tomorrow/ play/./

_________________________________________________

2. the/ apple/ drank/ children/ juice/ ./

_________________________________________________

3. Sunday/ they/ seaside/ will/ be/ at/ the/ on/ ./

_________________________________________________

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Choose the odd one out

1. C

2. B

3. A

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. B

2. C

Exercise 3: Choose the best answer

1. C

2. A

3. C

4. D

5. C

6. B

7. A

8. D

9. A

10. B

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. He will visit her uncle and aunt tomorrow

2. What did you do last night? – I watched TV

3. He likes coffee so he drinks two cups of coffee every day

Exercise 5: Correct the mistakes

1. I think my family will go béo Hermosa beach this summer

2. Who went béo your birthday party last night?

3. I like walking/ béo walk béo school every day

Exercise 6: Read the text and answer the questions

1. They went béo the countryside

2. They went by coach

3. They played badminton

4. Because there was a lot of water in the tent

5. No, they didn’t

Exercise 7: Reorder these words béo have correct sentences

1. My brother and I will play badminton tomorrow

2. The children drank apple juice

3. They will be at the seaside on Sunday

Trên đây là toàn thể nội dung Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 5 có đáp án 5 2021-2022 Trường Tiểu học Cao Bá Quát. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo có lợi khác các em chọn tác dụng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành quả cao trong học tập.

Các em ân cần có thể tham khảo tư liệu cùng phân mục:

  • Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 5 có đáp án 5 2021-2022 Trường Tiểu học Trần Quốc Toản
  • Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 5 có đáp án 5 2021-2022 Trường Tiểu học Lê Văn Thọ

Chúc các em học tập tốt!

.


Thông tin thêm về Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 5 có đáp án năm 2021-2022 Trường TH Cao Bá Quát

Dưới đây là Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 5 có đáp án 5 2021-2022 Trường Tiểu học Cao Bá Quát. Tài liệu được biên soạn nhằm giới thiệu tới các em các đề không giống nhau để các em luyện tập và ôn tập tri thức đã học, sẵn sàng cho kì thi giữa học kì 1 sắp tới. Mời các em cùng tham khảo!

BỘ 5 ĐỀ THI GIỮA HK1 MÔN TIẾNG ANH 5 CÓ ĐÁP ÁN

NĂM 2021-2022 TRƯỜNG TIỂU HỌC CAO BÁ QUÁT

1. Đề số 1

Exercise 1: Odd one out

1. A. flat

B. road

C. cottage

D. villa

2. A. lane

B. house

C. road

D. street

3. A. always

B. usually

C. early

D. often

4. A. swimming

B. morning

C. fishing

D. surfing

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. Malaysian

B. Vietnamese

C. Indonesian

D. Cambodian

2. A. Japanese

B. Chinese

C. Korean

D. Vietnamese

3. A. flat

B. flag

C. flamingo

D. blue

4. A. black

B. block

C. blank

D. floor

5. A. birthday

B. third

C. director

D. skirt

Exercise 3: Arrange the sentences

1. is / street / busy / the

…………………………………………………………………………………………………

2. city / big / is / the

…………………………………………………………………………………………………

3. live / in / countryside / the / I

…………………………………………………………………………………………………

4. hometown / big / town / my / a / is

…………………………………………………………………………………………………

5. like / is / what / hometown / your /?

…………………………………………………………………………………………………

6. mountains / lived / I / a / village / in / the / in

…………………………………………………………………………………………………

7. and / My / quiet / small / village / is

…………………………………………………………………………………………………

8. Ha Noi / Her / lives / on / the / family / fourth / of / floor / Tower.

…………………………………………………………………………………………………

9. live / 81 / Nguyen Du / street. / I / at /

…………………………………………………………………………………………………

10. living / like / Do / in / the countryside/ you/ ?

…………………………………………………………………………………………………

Exercise 4: Complete the sentences

1. He is …..new pupil in our class.

2. I live……….my parents in Ha Noi

3. Nam lives ……….the second floor of Ha Noi Tower.

4. What’s your village……….? – It’s small and quiet.

5. She lives in a village ……….the mountains.

6. He live……….. 81, Tran Hung Dao Street.

7. ………..do you live with? – l live with my grandparents

8. They………..very nice and kind béo me

9. What do you do ………the morning?

10. I get……..early and have a big breakfast

ĐÁP ÁN

Exercise 1:

1. B     2. B     3. C     4. B

Exercise 2:

1. B     2. C     3. D     4. D     5. C

Exercise 3:

1. The street is busy.

2. This city is big.

3. I live in the countryside.

4. My hometown is a big town.

5. What is your hometown like?

6. I lived in a village in the mountains.

7. My village is small and quiet.

8. Her family lives on the fourth floor of Ha Noi Tower.

9. I live at 81 Nguyen Du street.

10. Do you like living in the countryside?

Exercise 4:

1. A

2. With

3. On

4. Like

5. In

6. At

7. Who

8. Are

9. In

10. up

2. Đề số 2

Exercise 1: Odd one out

1. A. morning

B. afternoon

C. running

D. evening

2. A. dance

B. activity

C. watch cartoon

D. have nice food

3. A. watch

B. came

C. go

D. have

4. A. did

B. went

C. played

D. had

5. A. surfed

B. played

C. prepared

D. got

6. A. morning

B. day

C. evening

D. afternoon

7. A. New York

B. Sydney

C. Thailand

D. Tokyo

Exercise 2: Arrange the sentences

1. you / What / do / morning / do / in / the / ?

…………………………………………………………………………………………………

2. play / in / often / I / the / afternoon / badminton

…………………………………………………………………………………………………

3. do / How/ you / talk / your / béo / friend / trực tuyến / often / ?

…………………………………………………………………………………………………

4. the / always / plays / She / sports / in / gym.

…………………………………………………………………………………………………

5. usually / He / homework / does / classmates / with / his

…………………………………………………………………………………………………

6. English for Kids / She / once / a / watches / week

…………………………………………………………………………………………………

Exercise 3: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. mirror

B. turn

C. T-shirt

D. first

2. A. moon

B. soon

C. good

D. school

3. A. cook

B. cool

C. put

D. book

4. A. foot

B. food

C. afternoon

D. soon

5. A. will

B. build

C windmill

D. small

6. A. wanted

B. visited

C. played

D. attended

7. A. worked

B. helped

C. lived

D. danced

8. A. listened

B. watched

C. prepared

D. traveled

Exercise 4: Complete the sentences

1. She usually ……….her homework in the evening.

2. Nam often………morning exercise.

3. After school, he does his homework ………his classmates

4. What……….of information are you looking for?

5. She often………….badminton in the afternoon.

6. She always comb her…………before going béo school.

7. How……………does she go béo the library? – twice a week

ĐÁP ÁN

Exercise 1

1 – C; 2 – B; 3 – B; 4 – C; 5 – D; 6 – B; 7 – C

Exercise 2

1. What do you do in the morning?

2. I often play badminton in the afternoon.

3. How often do you talk trực tuyến béo your friend?

4. She always plays sports in the gym.

5. He usually does homework with his classmates.

6. She watches English for Kids once a week.

Exercise 3

1. B; 2. C; 3. B; 4. A; 5. D; 6. C; 7. C; 8. B

Exercise 4

1. Does

2. Does

3. With

4. Kind

5. Plays

6. Hair

7. often

3. Đề số 3

I. Choose the correct answer:

1. Ha Noi is a big …………. in the north .

A. street

B. city

C. town

D. lane

2. His………. is 187B, Giang Vo Street.

A. class

B. road

C. town

D. address

3. There are two tall ……….. in my street.

A. tower

B. towers

C. town

D. mountains

4. Linda: Who do you live ……..? Mai: I live ……….. my parents .

A. in – in

B. for – for

C. with- with

D. at – at

5. Ha Noi and Ho Chi Minh City are two big…………. in the country.

A. city

B. country

C. cities

D. countries

6. Mai: Where do you live, Trung?

Trung: I live ………. Flat 18 …….. the second floor………….. Ha Noi Tower.

A. in – on – béo

B. of – in – on

C. in – on – of

D. on – in – in

7. His flat is far ………… the city centre.

A. from

B. béo

C. with

D. of

8. I went ……… a trip with my family.

A. in

B. on

C. at

D. of

II. Give the correct form of the verbs in brackets

1. Every morning, Thu (get) ……………… up at 6. She (have) …………………. breakfast at 6.10. After breakfast she (brush) ………………. her teeth. She (go) …………….. béo school at 6.30. She (have) ………………. lunch at 11. 30 at school.

2. We (watch) ………………… television every evening.

3. I (do) ………………….. my homework every afternoon.

4. Mai and Lan (play) ……………………….. games after school at the moment.

5. Vy (listen) …………………….. béo music every night.

III. Reading

Hello, I (1) _______ Loan, I (2) _______ with my parents in Ho Chi Minh City. My (3) _______ number is 8562364. I often talk (4) _______ my friends on the phone. Now I am calling Hoa béo talk about Minh’s birthday party (5) _______ 15th November. Minh is (6) _______ his birthday party at home in the afternoon so I want béo ask Hoa about what we shall buy and give him at the party. I also want béo tell her béo wait for me at home and I will go there béo meet her (7) _______ foot and then go with her (8) _______ Minh’s house.

1. a. is b. are c. am d. do

2. a. live b. lives c. béo live d. living

3. a. address b. telephone c. house d. home

4. a. béo b. about c. with d. in

5. a. in b. at c. béo d. on

6. a. have b. béo have c. having d. has

7. a. by b. on c. in d. with

8. a. come b. béo c. from d. in

ĐÁP ÁN

I.

1. A     2. D     3. B     4. C     5. C     6. C     7. A     8. B

II.

1. gets – has – brushes – goes – has

2. Watches

3. Do

4. Are playing

5. listens

III.

1 – c; 2 – a; 3 – b; 4 – a; 5 – d; 6 – c; 7 – b; 8 – b

4. Đề số 4

I. Odd one out

1. a. Maths

b. English

c. P.E

d. gym

2. a. singing contest

b. book fair

c. funfair

d. school

3. a. always

b. How often

c. usually

d. often

4. a. once

b. twice

c. nine

d. ninth

5. a. where

b. how

c. whom

d. hello

II. Reorder the words. 

1. live / in / city / the / I/ my/ with/ parents/ .

………………………………………………………………

2. hometown / small / village / My / a / is/

……………………………………………………………

3.  you / What / do / afternoon / do / in / the / ?

……………………………………………………………

4.  go / did / on / she / Where / holiday / ?

…………………………………………………………

5. party / What / you / did / do / birthday/ at / the / ?

……………………………………………………………

III. Read the passage and complete the sentence.

Lucy lives with her family in the centre of Ha Noi. She gets up at 5.30 in the morning. She often goes jogging with her father. After breakfast, she takes a bus béo school. After school, she plays basketball with her friends three times a week. In the evening, she does her homework. Then she watches TV or reads books. She always goes béo bed early.

1. Lucy lives with ________ in the centre of Ha Noi.

2. She ________ at 5.30 in the morning.

3. She often _______ with her father.

4. She goes béo school _______.

5. She ______ early.

ĐÁP ÁN

I. Odd one out

1 – d; 2 – d; 3 – b; 4 – c; 5 – d;

II. Reorder the words.

1. live / in / city / the / I/ my/ with/ parents/ .

…………I live in the city with my parents.………

2. hometown / small / village / My / a / is/

……My hometown is a small village……………

3. you / What / do / afternoon / do / in / the / ?

………What do you do in the afternoon?…………

4. go / did / on / she / Where / holiday / ?

………Where did she go on holiday?………………

5. party / What / you / did / do / birthday/ at / the / ?

………What did you do at the birthday party?………

III. Read the passage and complete the sentence.

1. Lucy lives with ____her family____ in the centre of Ha Noi.

2. She __gets up__ at 5.30 in the morning.

3. She often ____goes jogging___ with her father.

4. She goes béo school __by bus_____.

5. She ____goes béo bed__ early.

5. Đề số 5

Exercise 1: Choose the odd one out

1. A. breakfast

B. lunch

C. meal

D. dinner

2. A. see

B. trực tuyến

C. hear

D. watch

3. A. homework

B. often

C. always

D. usually

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. A. always

B. wants

C. apples

D. bananas

2. A. spring

B. winter

C. ride

D. fish

Exercise 3: Choose the best answer

1. They played ______________.

A. hides-and-seeks

B. seeks-and-hides

C. hide-and-seek

D. seek-and-hide

2. I ate a lot of ________________.

A. food

B. foot

C. candy

D. cake

3. ________ was it? – It was great

A. When

B. What

C. How

D. Why

4. They went béo ________ places

A. sports

B. enjoy

C. weekend

D. different

5. The boy will be _______ the countryside next month

A. at

B. on

C. in

D. out

6. See you _______ 10 a.m tomorrow morning. Don’t be late

A. on

B. at

C. in

D. about

7. They may _______ many caves

A. explore

B. build

C. do

D. make

8. I go béo school on _________ every day

A. car

B. motorbike

C. bus

D. foot

9. The weather is so beautiful today. Let’s _______ for a picnic

A. go

B. goes

C. going

D. went

10. The guests danced ___________.

A. happy

B. happily

C. once

D. nice

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. He (visit) her uncle and aunt tomorrow

_________________________________________________

2. What you (do) last night? – I (watch) TV

_________________________________________________

3. He (like) coffee so he (drink) two cups of coffee every day

_________________________________________________

Exercise 5: Correct the mistakes

1. I thinks my family will go béo Hermosa beach this summer

_________________________________________________

2. Who go béo your birthday party last night?

_________________________________________________

3. I like walk béo school every day

_________________________________________________

Exercise 6: Read the text and answer the questions

My name is Tony. Last weekend, my classmates and I went béo the countryside. We went there by coach. In the morning, we put up our tents in the woods. In the afternoon, we played badminton. After that, we cooked delicious meals. We were tired, so we slept soundly. In the middle of the night, I woke up because there was a lot of water in the tent. I shouted and everybody woke up. We rushed outside the tents and saw a stream of rain water running into our tents. We really had a terrible weekend!

1. Where did Tony and his classmates go last weekend?

_________________________________________________

2. How did they get there?

_________________________________________________

3. What did they do in the afternoon?

_________________________________________________

4. Why did Tony wake up in the middle of the night?

_________________________________________________

5. Did they have a nice weekend?

_________________________________________________

Exercise 7: Reorder these words béo have correct sentences

1. and/ my/ badminton/ I/ brother/ will/ tomorrow/ play/./

_________________________________________________

2. the/ apple/ drank/ children/ juice/ ./

_________________________________________________

3. Sunday/ they/ seaside/ will/ be/ at/ the/ on/ ./

_________________________________________________

ĐÁP ÁN

Exercise 1: Choose the odd one out

1. C

2. B

3. A

Exercise 2: Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the rest

1. B

2. C

Exercise 3: Choose the best answer

1. C

2. A

3. C

4. D

5. C

6. B

7. A

8. D

9. A

10. B

Exercise 4: Give the correct form of the verbs in brackets

1. He will visit her uncle and aunt tomorrow

2. What did you do last night? – I watched TV

3. He likes coffee so he drinks two cups of coffee every day

Exercise 5: Correct the mistakes

1. I think my family will go béo Hermosa beach this summer

2. Who went béo your birthday party last night?

3. I like walking/ béo walk béo school every day

Exercise 6: Read the text and answer the questions

1. They went béo the countryside

2. They went by coach

3. They played badminton

4. Because there was a lot of water in the tent

5. No, they didn’t

Exercise 7: Reorder these words béo have correct sentences

1. My brother and I will play badminton tomorrow

2. The children drank apple juice

3. They will be at the seaside on Sunday

Trên đây là toàn thể nội dung Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 5 có đáp án 5 2021-2022 Trường Tiểu học Cao Bá Quát. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo có lợi khác các em chọn tác dụng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang hoc247.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành quả cao trong học tập.

Các em ân cần có thể tham khảo tư liệu cùng phân mục:

  • Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 5 có đáp án 5 2021-2022 Trường Tiểu học Trần Quốc Toản
  • Bộ 5 đề thi giữa HK1 môn Tiếng Anh 5 có đáp án 5 2021-2022 Trường Tiểu học Lê Văn Thọ

Chúc các em học tập tốt!

.

#Bộ #đề #thi #giữa #HK1 #môn #Tiếng #Anh #có #đáp #án #5 #Trường #Cao #Bá #Quát


  • Tổng hợp: Blog Tiền Điện Tử
  • #Bộ #đề #thi #giữa #HK1 #môn #Tiếng #Anh #có #đáp #án #5 #Trường #Cao #Bá #Quát
Back to top button